Ankara Eczacı Odası Yönetim Kurulunda çatırdama..

ankara-eczaci-odasi-yonetim-kurulunda-catirdama

Görevden alınan Ankara Eczacı Odası Eski Genel Sekreterinden açıklama..


09 Aralık 2019 18:59

Ankara Eczacı Odasında 14-15 Eylül tarihinde yapılan Genel Kongre seçilen yönetim kurulu kendi görev dağılımı yapmış ve 18 Eylül'de görevi devralmıştı. Genel Sekreterlik görevine oy birliği ile Fikret Acar seçilmişti.

Bu yeni görevlendirmenin üzerinden daha 3 ay geçmeden 5 Aralık 2019 tarihindeki yönetim kurulu toplantısında yeni bir seçim yapıldı ve Fikret Acar görevden alındı, yerine Ali Fuat Gül seçildi.

Görevden alınan Genel Sekreter Fikret Acar bugün Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Bekişoğlu ve Rana Çoruh ile birlikte sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptılar.    

Fikret Acar'ın açıklaması şöyle:

Zorunlu Açıklama

Meslektaşlarımızdan gelen yoğun soru üzerine aşağıdaki açıklamayı yapmak zorunluluk arz etmektedir.

Yaklaşık 2,5 ay önce gerçekleştirilen AEO Olağan Genel Kurulu sonrasındaki Yönetim Kurulu toplantısında Ecz. Fikret Acar oy biriliği ile Genel Sekreter seçilmiştir. Ancak 5 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında gündem dışı önerge ile iradesi dışında ve hiçbir sebep gösterilmeksizin oy çokluğuyla (4'e 3 oy oranı) görevinden alınmıştır.

Bizler aşağıda imzası bulunan ve bu karara ret oyu veren yönetim kurulu üyeleri olarak diğer bilgi, eleştiri ve yorumlarımız saklı kalmak koşuluyla genel kurulda 1200 üzerinde meslektaşımızın verdiği oy ve yetki ile mesleğimizin daha ileriye gitmesi ve Odamızın kurumsal başarısı için yönetim kurulu üyesi olarak meslektaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğimizi Eczacılık kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Ecz. Fikret Acar

Ecz. Bülent Bekişoğlu

Ecz. Rana Çoruh


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz