Ankara Eczacı Odası'ndan, Batum Botanik Bahçesi gezisi..

ankara-eczaci-odasi-ndan-batum-botanik-bahcesi-gezisi

Ankara Eczacı Odası'nın Batum Botanik Bahçesi'ne düzenlediği gezi.


22 Haziran 2017 13:32

Ankara Eczacı Odası, dünyanın en büyük botanik parkları arasında yer alan Batum Botanik Bahçesi'ni de kapsayan bir gezi düzenledi.

Ankara Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle;

BATUM Bitki Gezisi Hakkında

Karadeniz bitki örtüsü ve Dünyanın en büyük botanik parkları arasında yer alan Batum Botanik Bahçesi (Batumi Botanical Garden)'ın da içinde yer alacağı bitki gezisi ile ilgili detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur;

26 Temmuz akşam saat 23.00'da Kocatepe Kültür Merkezi önünden hareket edilecektir. Ordu Boztepe'ye çıkış ve kahvaltı sonrası Sera Gölü'ne doğru devam edilecektir. Öğle yemeği sonrası Rize'de çay bahçesi gezisi olacaktır. Akşam yemeği ve konaklama için otele geçilecektir.

Sabah kahvaltısı sonrasında otelden ayrılınacak ve İkizdere üzerinden Cimil yaylasına çıkılacaktır. Cimil yaylasında yapılacak bitki gezilerinden sonra Hopa'ya hareket edilecek ve otele yerleşilecektir. Akşam yemeği ve konaklama otelde olacaktır.

Sabah erken saatte otelden çıkıp Sarp sınır kapısını geçip Batum’a ulaşılacaktır. Panoramik şehir turu sonrası Batum Botanik Parkını gezilecek ve dönüş yolculuğuna başlanılacaktır. Sabah saatlerinde Ankara'ya ulaşılacaktır.

Ayrıntılar ve kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz