Akılcı ilaç kullanımı bilgi yarışması..!

akilci-ilac-kullanimi-bilgi-yarismasi

TKHK'nın duyurusu.


16 Nisan 2017 11:23

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Akılcı İlaç Kullanımı Bilgi Yarışması konusunda bir duyuru yayınladı

TKHK'nın duyurusu şöyle:

Daire Başkanlığımız koordinasyonunda; kurumsal eylem planımız içerisinde yer alan ‘Akılcı İlaç ve Tıbbi Sarf Malzeme Kullanımı Hakkında Farkındalık Sağlamak’ alt eylem planı kapsamında 21.04.2017 tarihinde saat 11.00'de Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde test usulü bir sınav yapılacaktır.

Yalnızca, Eczacı İnsan Kaynağı Platformundan edinilen veriler doğrultusunda hazırlanan Ek-2 listede belirtilen adaylar yarışmaya katılım sağlayabilecektir. Katılım, gönüllülük esasına dayalı olup ilgilenen adayların Ek-1’de yer alan katılım formunu doldurarak bağlı bulundukları Genel Sekreterlikler aracılığıyla [email protected] e-posta adresine en geç 17.04.2017 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Listede adı bulunmayan adaylar yarışmaya katılım sağlayamayacaklardır.

Adayların sınav saatinden en az 15 dakika önce sınav salonunda bulunması gerekmektedir. Yapılan sınavda ilk 20'ye giren adaylar ayrıca hasta bilgilendirme yarışması kapsamında sözlü değerlendirmeye tabi tutulacaklardır.  Sonuçlar aynı tarihte duyurulacaktır.

Kurumumuz ve Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi işbirliği ile sağlık tesislerimizde poliklinik hizmeti sonrası, polifarmasi alan hastalarımıza sunulan sağlık hizmetinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi, akılcı ilaç kullanımı konusunda farkındalık oluşturulması ve bundan sonraki süreçte pilot uygulama yapabilecek sağlık tesislerinin saptanması amaçlanmaktadır.

Kaynak ve ayrıntılar için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz