14. kez yılın en iyi biberonu ödülünü aldı..

14-kez-yilin-en-iyi-biberonu-odulunu-aldi

Fit PregnancyandBaby Dergisi, Dr. Brown's biberonlarını 14. kez "Yılın en iyisi" seçti.


09 Mart 2018 12:53

Fit PregnancyandBaby Dergisi tarafından düzenlenen, annelerin oylarıyla belirlenen "Yılın En İyisi Ödülü" nü 2017de yine "Dr.Brown's" biberonları" aldı.

Dr. Brown's biberonları, besindeki C, A ve E vitaminlerini koruması, BPA içermemesi, Options serisi biberonlarında gaz sancıları bittiğinde hava akışı kanalı çıkarılarak, sızdırma ve akma yaşanmadan kullanılmaya devam edilmesi ve tasarımları ile üst üste 14. kez "Yılın En İyisi" ödülünü aldı.

Options serisinin patentli bir havalandırma sistemi var. Hava; beslenme sırasında doğal akış aparatından girerek, havalandırma sistemi boyunca anne sütü veya mamanın ortasındaki kanaldan geçiyor. Hava, anne sütü veya mama ile temas etmediği için Dr. Brown'sOptions PP biberonu besin değerlerinin korunmasına da yardımcı oluyor.

Özel bebeklere özel biberon

Dr. Brown’s biberonlarının bir başka serisi de yarık dudak ve damaklı bebeklere özel medikal biberonlar.

DrBrown’s® Özel Besleme Sistemi, beslenme zorlukları olan, yarık dudak veya damak gibi sorunları olan bebekler için tasarlanmış. Premature, emme güçlüğü çeken, yarık dudaklı/damaklı yenidoğan bebekler için kaşık ve sonda ile beslenmeye alternatif biberon olarak tanımlanıyor. Biberonun çalışma sistemini Bebedor, DrBrown's ve Neavita markalarına sahip olan Birlik Dış Ticaret'in Ürün Sorumlusu Aygün AL şöyle anlatıyor;

"Sistem şöyle çalışıyor; şişe ve emzik arasındaki valf sayesinde biberona hava girişi önleniyor. Emniyet mekanizması sayesinde ise sütün akışıkontrol ediliyor ve vakum yapmadan biberondan süt akışı gerçekleşmiyor.

Vakum gücü az olan prematüre ve yarık damaklı/dudaklı bebeklerin bile emiş ritmine uygun akış hız kontrolü sağlanıyor. Böylece bebeğin doğal emme ritmine uygun beslenme temin ediliyor."


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz