İlaç yazdırmaya gittiği 66 yaşındaki doktora yumrukla girişti..!

ilac-yazdirmaya-gittigi-66-yasindaki-doktora-yumrukla-giristi

Gaziantep'de son bir hafta içinde benzer 3 vaka yaşandığı bildirildi..


09 Ağustos 2019 19:22

Antep'te A.İ., ilaç yazdırmak için gittiği Doktor Mustafa Talat Bayram'ı (66) darp etti. Kimlik sorduğu için darp edildiğini söyleyen Bayram'a 5 gün iş göremez raporu verildi.

DHA'nın haberine göre olay, bugün sabah saatlerinde, Fatih Mahallesi Nüket Alevli Ersoy Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. İlaç yazdırmak için Aile Sağlığı Merkezi'ne gelen A.İ., aile hekimi İrfan Gözek raporlu olduğu için Doktor Mustafa Talat Bayram'a ilaçlarını yazdırmak istedi.

Doktor Bayram'ın kimlik istediği A.İ., doktora saldırdı. Diğer sağlık personelinin araya girmesiyle kurtulan Bayram, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri ise A.İ.'yi gözaltına aldı. Tedaviye alınan Doktor Mustafa Talat Bayram'a 5 gün iş göremez raporu verildi.

Doktor Mustafa Talat Bayram, A.İ.'nin kendi hastası olmadığını belirtip kimlik istediğini dile getirerek;

"İstediği ilaç ile dosyasındaki ilaç arasında uyumsuzluk vardı. Benim hastam olmadığı için kimliğini istedim. Önce yok dedi, sonra arabadan alıp geleceğini söyledi. Kimliğini almaya giderken bana ağır küfürler etti. Tekrar geldiğinde kimliğini kontrol ettim, evet kimlik doğru. Ben de 'Tamam, ilacını yazayım.' dedim. O sırada su bardağını bana fırlattı, bir de yumruk attı bana. Şu an hala başım dönüyor ve bir müddet hastanede müşahede altında olacağım." dedi.

Sağlıkta şiddetin son bulmasını isteyen Bayram, avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu sözlerine ekledi.

Bir haftada 3.saldırı

Türk Sağlık- Sen Gaziantep Şube Başkanı Kemal Kazak saldırıya uğrayan doktoru hastanede ziyaret etti. Kazak, son günlerde kentte sağlıkta şiddet olaylarının arttığını belirterek, 1 haftada 3’üncü vaka olduğunu söyledi.

Polis ekipleri, olay sonrası kaçan A.İ'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz