Yeni mezun ya da mezun olacak eczacılar için..

hic-eczane-acmamis-yeni-mezun-ya-da-mezun-olacak-eczacilar-icin

Adana Eczacı Odasında düzenlenecek olan uygulamalı KOSGEB girişimcilik eğitimi..


22 Haziran 2017 12:41

Adana Eczacı Odasında, KOSGEB Girişimcilik Destek Programı Kapsamında 24-27 Temmuz  2017 tarihleri arasında, hiç eczane açmamış yeni mezun ya da mezun olacak eczacılar için “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenleniyor.

Adana Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle:

Odamız bünyesinde KOSGEB Girişimcilik Destek Programı Kapsamında 24-27 Temmuz  2017 tarihleri arasında “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecektir.

Eğitim toplam 32 saat olup devam zorunluluğu bulunmaktadır. Eğitim sonunda sertifika verilecek olup bu sertifika ile yeni eczane açılımlarında KOSGEB tarafından hibe desteği sağlanabilmektedir.

Eğitime sadece hiç eczane açmamış yeni mezun ya da mezun olacak meslektaşlarımız katılabilecektir.

Katılım 30 kişi ile sınırlı olup kontenjanın dolması durumunda öncelik ADANA ECZACI ODASI ÜYELERİNE daha sonra yeni mezun ya da mezun olacak son sınıf öğrencilerine öncelik tanınacaktır.

Katılmak isteyenlerin 14 Temmuz 2017 tarihine kadar [email protected] adresine (ad-soyad, tc kimlik no, cep tel, okul ve öğrenim durumunun belirtilmesi) mail ya da 0322 458 10 40 – 0322 458 10 50 numaralı telefonlarımızdan Dahili (112) Dilara TÜRKOĞULLARı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Önemle duyurulur.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz