Satış hasılatı girişleri için ekran açıldı..

satis-hasilati-girisleri-icin-ekran-acildi

Sisteme Farmainbox üzerinden SGK Sicil numarası ve şifresi ile giriş yapılabiliyor.


14 Şubat 2019 14:16

Türk Eczacıları Birliği (TEB), 2018 yılı resmi olmayan satış hasılatı veri girişlerinin 22 Şubat 2019 Cuma günü saat 18.00'e kadar yapılabileceğini duyurdu.

TEB'in açıklaması şöyle

2018 Yılı Resmi Olmayan Satış Hasılatı Veri Girişleri Hakkında

Birliğimiz ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan eczanelerden ilaç ve tıbbi malzeme teminine ilişkin protokol ve sözleşme için Kurumla Birliğimiz arasında başlatılacak revizyon görüşmelerine yönelik yürütülecek çalışmalar için; meslektaşlarımızın muhasebecilerinden alacakları, resmi olmayan 2018 yılına ait hasılat bilgilerini (KDV hariç) Eczacı Bilgi Sisteminde 14.02.2019 tarihinde (bugün) açılan ilgili bölüme aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek kayıt etmeleri gerekmektedir.

1. www.teb.org.tr internet sayfamızda Uygulamalar kısmında yer alan FARMAINBOX üzerine tıklanarak veya www.farmainbox.com adresi aracılığıyla FarmaInbox programından Reçete Tevzi Sistemine SGK Sicil numarası ve şifresi ile giriş yapılır.

2. Reçete Tevzi Sisteminin üst bölümünde yer alan EBS görseline tıklanarak Eczacı Bilgi Sistemi içerisinde "2018 Yılı Satış Hasılatı" Bölümü doldurulur.

2018 yılında, Gelir İdaresi Başkanlığınca yapılan düzenleme kapsamında stok düzenleme hakkından yararlanmış olan meslektaşlarımız, stok düzenleme amacıyla kestikleri fatura tutarını da, aynı alanda ilgili bölümde belirteceklerdir.

2018 yılı satış hasılatları, Vergi Dairelerinden onaylı eczane gelir tablolarının kesinleşmesinden sonra Nisan ayında da ayrıca istenecek olup, resmi olmayan 2018 yılı satış hasılatı (KDV hariç) bilgisi girişleri 22 Şubat 2019 Cuma günü saat 18.00'e kadar yapılabilecektir.

Farmainbox girişi için tıklayınız

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz