Lüks villadaki uyuşturucu ilaç imalathanesi basıldı..

luks-villadaki-uyusturucu-ilac-imalathanesi-basildi

Bir ay süren takipten sonra yapılan operasyonda 2 milyon 200 bin ecstasy hap ele geçti..


05 Ağustos 2018 13:19

İstanbul'da yapılan operasyonda duvarlarla çevrili lüks bir villadaki uyuşturucu ilaç imalathanesi basıldı. Operasyonda 44 milyon TL değerinde 2 milyon 200 bin adet ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonda şebekenin lideri olduğu belirtilen "Doktor" lakaplı İ.G. de gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Film gibi operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, ihbar üzerine imalathane olarak kullanılan Büyükçekmece'deki havuzlu bir villayı ve sevkiyatta kullanılan minibüsü takibe aldı. Polis ekipleri yaklaşık 1 ay boyunca şüphelileri takip etti. Gizli bölmeli lüks aracı Büyükçekmece'den Fatih'e kadar takip eden narkotik polisi  aracın önünü keserek sürücü F.K.'yi gözaltına alındı.

Polis lüks araca düzenlenen operasyonla eş zamanlı olarak Büyükçekmece'de uyuşturucu ilaç imalathanesine dönüştürülen havuzlu villaya da baskın düzenledi. Baskında uyuşturucu şebekesi lideri İ.G. ile B.K. ve Özbekistan uyruklu uyuşturucu kuryesi D.Y. adlı kadını gözaltına aldı.

İmalathane olarak kullanılan villaya yapılan baskında piyasa değeri 44 milyon lirayı bulan 2 milyon 200 bin adet ecstasy hap, villa içindeki bir başka minibüste yapılan aramalarda ise hava yastığına kurulan düzenekle gizlenmiş 6 kilo kokain ele geçirildi. Olayla bağlantılı şebeke lideri 'doktor' lakaplı İ.G. ile birlikte F.K., B.K. ve D.Y. villa ve minibüste gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Makineler çalışıyordu..

Narkotik polisinin villaya yaptığı baskın anında uyuşturucu hap yapımında kullanılan makinelerin üretime devam etmesi dikkat çekti. Sevkiyatta kullanılan lüks minibüs ile ticari araçlara özel olarak tasarlanan uyuşturucu zulaları polisi ise polisi şaşırttı.  Yapılan operasyonlar ise polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz